İZMİR / ÇİĞLİ - Gülen Kora Ortaokulu

eTWINNING PROJEMİZ BAŞLIYOR

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İzmir 2.Hackathonunda okulumuz  İngilizce öğretmeni Fatma KONAY proje kurucusu olarak görevlendirilmiştir. Hackathon kapsamından İzmir ilinde görev yapan 10 öğretmen (Çiğli, Seferihisar, Güzelbahçe, Gaziemir, Tire, Narlıdere, Urla, Torbalı ve Menemen ilçelerinden) ve 4 farklı Avrupa ülkesinden (Yunanistan, İtalya, İspanya, Romanya) 4, toplam 14 öğretmen ile "Gamification is fun" eTwinning projesi kurulmuştur. Oyun ve oyunlaştırma konulu bu projede oyun tabanlı ve proje tabanlı öğrenme yolu ile öğrencilerde kalıcı ve verimli öğrenme gerçekleşmesi beklenmektedir. Şubat ayında başlayan bu Avrupa eTwinning projesinin Mayıs ayında sonlandırılması hedeflenmektedir.

09-02-2024

Yayın: 09.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 00:48 - Görüntülenme: 73