T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / ÇİĞLİ - Gülen Kora Ortaokulu

Geleceğin Yazarları Projesi Kitap İsmi Anketimiz

Geleceğin Yazarları Kitap İsmi Anketi

Gülen Kora Ortaokulu olarak İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu  “Geleceğin Yazarları” projesine bu yıl ilk defa katılmış olmanın heyecanı ve haklı gururu içerisindeyiz. Bu proje kapsamında yürütücülüğünü Türkçe Öğretmeni Ayla KURGAN’IN yaptığı, proje sorumlusu olarak Türkçe öğretmenlerimizin, estetik dokunuşlar yaparak destek veren Görsel Sanatlar öğretmenimizin de görev aldığı bu projenin asıl mimarları kıymetli öğrencilerimizdir.         

Farklı yaş gruplarından öğrencilerin, farklı tarz ve türlerde kaleme aldıkları eserlerin birleşiminden oluşan kitabımızla öğrencilerimiz, yazar olma yolunda ilk adımlarını atmışlar, kaleme aldıkları eserlerle hayal dünyalarının perdesini okuyucuya açmışlardır. Okuyucular, her bir sayfada farklı bir dünyaya dalacaklar ve her bir öğrencinin yaratıcılığına şahit olacaklar.

          Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında bugünün küçükleri yarının büyükleri kıymetli öğrencilerimizin ellerinden çıkmış bu kitabı Gülen Kora’nın eğitime ve gelişime verdiği önemi ortaya koyan bir mihenk taşı olarak büyük bir mutlulukla ellerinize bırakıyoruz.

 

HAYDİ ANKETE!

“Geleceğin Yazarları” projesi kapsamında yayımlanacak olan kitabımızın ismini okulumuzun paydaşları idaremiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle belirleyeceğiz. Anketimiz 13.04.2023 Perşembe günü sabah başlayıp cuma günü 22.00’da  sona erecektir. Değerli katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

                                                                                                                      Ayla KURGAN

                                                                                                                      Türkçe Öğretmeni

Geleceğin Yazarları Kitap İsmi Anketi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.04.2023 - Güncelleme: 14.04.2023 10:41 - Görüntülenme: 229
  Beğen | 6  kişi beğendi