İZMİR / ÇİĞLİ - Gülen Kora Ortaokulu

Kenan Çete Webinarı

20-05-2021

Projemizi ilimizde ve ülkemizde yaygınlaştırmak için eTwinning içerik geliştirme eğitmeni Sayın Kenan Çete'yi ağırladık. Proje öğretmenlerine ve tüm katılımcılara cram, oodlü ve jeopardylabs gibi Wordwall ve web 2.0 araçlarından bahsetti. Bu web semineri ilçemizdeki ve şehrimizdeki öğretmenler tarafından büyük ilgi gördü. Ayrıca proje öğretmenleri olarak verdikleri destek için Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz.

Proje ortaklarımız ve diğer öğretmenlerimiz Zoom üzerinden çok etkili olan bu seminerine katılırken, proje öğrencilerimiz Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Daire Başkanlığı'nın youtube kanalında aynı anda canlı yayınlanan web seminerine katılma fırsatı buldular. . Bunların yanı sıra program, Avrupalı ortaklarımız için whatsapp aracılığıyla da tercüme edilmiştir. Bu harika web seminerine katkıda bulunan herkese çok teşekkürler.

youtube kaydını izlemek için tıklayınız

Yayın: 20.05.2021 - Güncelleme: 20.05.2021 15:48 - Görüntülenme: 230